Fragt fra 29 kr. Se alle priser
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 249 kr.

Trusseindlæg - Flere Farver

Infinity Toffee

49,00 DKK
Varenummer: 1062

Ultra bløde, 100% åndbare og genanvendelige trusseindlæg uden plastik!

— Naturligt, bæredygtigt og behageligt!

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Genanvendelige trusseindlæg i stof er et bæredygtigt og naturligt alternativ til engangstrusseindlæg. Ved at bruge genanvendelige hygiejne produkter frem for engangs, hjælper du naturen, fordi behovet for produktion af engangsplast vil blive mindre. Du er også med til at reducere de store affaldsmængder som engangsprodukter bidrager til. Og du kan også spare mange penge, da disse trusseindlæg kan holde i mange år fremover, hvis du passer godt på dem. At skifte til genanvendelige trusseindlæg er et grønt valg, som du nemt kan implementere i din hverdag!

Størrelse og materialer:

• 18 cm lang

• 100 % bomuld som det øverste lag (mod huden)

• Sugende kerne af økologisk bomuld og hamp (ét lag)

• Polyester fleece på bagsiden (ét lag) som virker vandskyende (ikke 100 % vandtæt)

WeeCare Trusseindlæg er velegnet til hverdagsbrug og i forbindelse med menstruation på de dage, hvor du bløder meget lidt eller pletbløder. Og trusseindlægget er perfekt at bruge som ekstra sikkerhed, hvis du bruger tamponer eller menstruationskop!

Kort sagt, dette lille og tynde trusseindlæg er super behageligt at have på og samtidig let og funktionelt.

Vask og håndtering:

Trusseindlægget knappes omkring trussen med en lille knap på bagsiden (se billede). Den farvede side af trusseindlægget vendes opad mod huden. Når trusseindlægget er brugt, lægges det blot til vask i en lille wetbag, hvor det opbevares sammen med andre brugte bind, indtil det skal vaskes. Den lille vandtætte og lugtfri pose/wetbag, kan med fordel hænges nær toilettet på en knage eller lignende.

Når trusseindlæggene skal vaskes, lægges de først i blød i koldt vand en halv til en hel time — gerne med posen, hvorefter de vaskes i maskinen på op til 60 grader med almindeligt vaskemiddel og gerne med en forvask.

Hænges til tørre, men kan også tåle tørretumbling.

Krymper ca. 10 % efter vask/tørring.

Når du køber nye trusseindlæg, så læg dem gerne i blød i koldt vand en 12-24 timer, inden de vaskes første gang. Det vil optimere sugeevnen fra start. Vask dem herefter sammen med andet vasketøj.