Fragt fra 29 kr. Se alle priser
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 249 kr.

Økologisk Citronella olie 20 ml.

69,00 DKK

Citronella olie er en ren økologisk æterisk olie, der kan tilsættes vasketøjet under vask eller tørringen.

Vores æteriske olier udvindes naturligt gennem koldpresning og vanddestillering af blomster, frugter, skal eller andre plantedele. Citronella olien udvindes af bladene fra citronella planten, som er en art af citrongræs.

Olien kan tilsættes sammen med sæbebær under vaskningen, eller med uldbolde under tørringen.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms

Citronella olie – giv dit vasketøj en miljøvenlig og naturlig sval duft af citrongræs

Citronella olie er en ren naturlig essentiel olie, der kan tilsættes vasketøjet under vask eller tørringen. Citronella olien udvindes naturligt af citronella planten, som er en art af citrongræs. Alle vores essentielle olier udvindes naturligt gennem enten koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, skal eller andre plantedele. Du kan derfor være sikker på at vores olier er 100% naturlige, og ikke indeholder nogen syntetiske eller naturidentiske tilsætningsstoffer. Essentielle olier er flygtige olier, der let fordamper når de kommer i kontakt med luften. Derfor vil det ikke være en kraftig duft, men istedet en meget mere sval duft der sidder tilbage i tøjet.

Man skal dog være opmærksom på at omgås essentielle æteriske olier med forsigtighed og bruge dem med omhu. Hvis man anvender rene ufortyndede essentielle olier direkte på huden kan man risikere at udvise symptomer på overfølsomhed. Derfor anbefaler vi altid at man fortynder sine essentielle olier før brug. Da vores olier er tiltænkt brug i vaskemaskine eller tørretumbler, hvor huden ikke kommer direkte i kontakt med olien, skal man dog ikke være bange for den essentielle olie. Dette gælder også efter vask og tørring, hvor olien både vil være fortyndet og en del vil være fordampet.

TILSÆT EN NATURLIG DUFT TIL DINE SÆBEBÆR OG UNDGÅ KEMIKALIERNE

Når man bruger sæbebær undgår man ikke kun kemikalierne i sit vaskemiddel, men man undgår også helt at bruge miljøbelastende skyllemidler. Alligevel kan det være rart at ens vasketøj har en dejlig sval duft, når det kommer ud. Men da sæbebærrene ikke indeholder nogen duft, vil det ikke tilføre nogen duft til vasketøjet. Man kan derfor med fordel tilføre enkelte dråber af vores essentielle olieekstrakter som giver dit vasketøj en lækker sval duft af citrus. Tilføj blot et par enkelte dråber til posen med sæbebærrene, eller Fortynd olien (1:10) med vand og tilføj bakken med skyllemiddel.

TILSÆT ET LILLE PIFT TIL DINE ULDBOLDE

Bruger man et naturligt vaskemiddel til sit vasketøj eller blot et vaskemiddel uden parfume, kan man med fordel tilføre lidt duft gennem tørringen. Tilsæt et par enkelte dråber af essentielle olier til uldboldene, og giv dit vasketøj en sval naturlig duft. Med pipetten tilføjes blot et par dråber til uldboldene ca. 5-15 minutter inden de sammen med vasketøjet lægges ind i tørretumbleren. Jo længere tid uldboldene har til at absorbere olierne, jo langsommere vil uldboldene afgive duften gennem tørringen.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Man skal dog være opmærksom på at omgås essentielle æteriske olier med forsigtighed og bruge dem med omhu. Cocoon duftolier er 100% rene og ufortyndet æteriske olier, og derfor må olien ikke smøres direkte på huden, ellers kan man risiker at udvise symptomer på overfølsomhed. Vores olier er til vasketøjet, hvor olierne ikke kommer i direkte kontakt med huden, da olien vil være fortyndet og delvist fordamet efter vask og tørring.