Fragt fra 29 kr. Se alle priser
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 249 kr.

Økologisk Lavendel olie 20 ml.

89,00 DKK

Lavendel olien er en ren 100% økologisk certificeret æterisk olie, der kan tilsættes vasketøjet under vask eller tørringen.

Olien kan tilsættes sammen med sæbebær under vaskningen, eller med uldbolde under tørringen.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Lavendel olien Giv dit vasketøj en sval duft af lavendel

Velduftende nyvasket vasketøj er fantastisk! Hvis du har det på samme måde, og ønsker et naturligt valg uden kemikaliefyldt vaske- og skyllemiddel – så er du kommet til det helt rigtige sted! Vores æterisk olie med lavendel er certificeret 100% økologisk og den mildeste æteriske olie på markedet. Duftolien er altså 100% naturlig uden tilsætningen af syntetiske eller naturidentiske tilsætningsstoffer. Duften af lavendel har en afslappende påvirkning på os, og denne duftolie, vil derfor være perfekt til soveværelset! Du kan enten tilføje duftolien til dit vasketøj under vask eller under tørring.

Du kan enten tilføje duftolien til dit vasketøj under vask eller under tørring.

Man skal dog være opmærksom på at omgås essentielle æteriske olier med forsigtighed og bruge dem med omhu. Hvis man anvender rene ufortyndede essentielle olier direkte på huden kan man risikere at udvise symptomer på overfølsomhed. Derfor anbefaler vi altid at man fortynder sine essentielle olier før brug. Da vores olier er tiltænkt brug i vaskemaskine eller tørretumbler, hvor huden ikke kommer direkte i kontakt med olien, skal man dog ikke være bange for den essentielle olie. Dette gælder også efter vask og tørring, hvor olien både vil være fortyndet og en del vil være fordampet.

TILSÆT EN NATURLIG DUFT TIL DINE SÆBEBÆR OG UNDGÅ KEMIKALIERNE

Når man bruger sæbebær undgår man ikke kun kemikalierne i sit vaskemiddel, men man undgår også helt at bruge miljøbelastende skyllemidler. Alligevel kan det være rart at ens vasketøj har en dejlig sval duft, når det kommer ud. Men da sæbebærrene ikke indeholder nogen duft, vil det ikke tilføre nogen duft til vasketøjet. Man kan derfor med fordel tilføre enkelte dråber af vores essentielle olieekstrakter som giver dit vasketøj en lækker sval duft af citrus. Tilføj blot et par enkelte dråber til posen med sæbebærrene, eller Fortynd olien (1:10) med vand og tilføj bakken med skyllemiddel.

TILSÆT ET LILLE PIFT TIL DINE ULDBOLDE

Bruger man et naturligt vaskemiddel til sit vasketøj eller blot et vaskemiddel uden parfume, kan man med fordel tilføre lidt duft gennem tørringen. Tilsæt et par enkelte dråber af essentielle olier til uldboldene, og giv dit vasketøj en sval naturlig duft. Med pipetten tilføjes blot et par dråber til uldboldene ca. 5-15 minutter inden de sammen med vasketøjet lægges ind i tørretumbleren. Jo længere tid uldboldene har til at absorbere olierne, jo langsommere vil uldboldene afgive duften gennem tørringen.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Man skal dog være opmærksom på at omgås essentielle æteriske olier med forsigtighed og bruge dem med omhu. Cocoon duftolier er 100% rene og ufortyndet æteriske olier, og derfor må olien ikke smøres direkte på huden, ellers kan man risiker at udvise symptomer på overfølsomhed. Vores olier er til vasketøjet, hvor olierne ikke kommer i direkte kontakt med huden, da olien vil være fortyndet og delvist fordamet efter vask og tørring.