Fragt fra 29 kr. Se alle priser
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 249 kr.

Sæbebær vaskenødder

500 gram

109,00 DKK

Økologiske sæbebær er det bedste naturlige alternativ til almindelige kemikaliebaseret vaskemidler. Sæbebær sørger for at vaske dit tøj rent på en effektiv og skånsom måde. Med sæbebær bevarer tøjet dets struktur og farve i længere tid.

Kan også bruges til uld, silke og kapok.

250 gr. giver ca. 90 vaske
500 gr. giver ca. 180 vaske
1000 gr. giver ca. 360 vaske


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

SÆBEBÆR – NATURENS EGET VASKEMIDDEL

Allergivenligt, bæredygtigt og økologisk

Sæbebær, også kendt under navnet vaskenødder, er et naturligt alternativ til almindeligt kemikaliebaseret vaskemiddel. Bærrene indeholder saponin, som er et naturligt overfladeaktivt stof, der effektivt kan opløse og fjerne snavs fra overflader. Vaskenødderne kan ikke kun bruges til tøjvask, men også til rengøring, shampoo, baberskum, håndvask mv. De er effektive og skånsomme mod dit tøj, og du vil opleve, at dit tøj bedre vil bevare dets struktur og farver, end når du bruger kemikaliebaseret vaskemiddel.

DERFOR SKAL DU BRUGE SÆBEBÆR

100% naturlig og bæredygtig

100% certificeret økologisk

Ingen kemikalier eller enzymer tilsat

Allergivenlig

Antibakteriel

Drøje i brug – og billige!

Også velegnet til vask af silke, uld og kapok

Kan komposteres

Du slipper for at bruge miljøskadelig skyllemiddel, da saponin blødgøre tøjet

Kan anvendes ved alle temperaturer, men de er mest effektive ved 30-60 grader

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Sæbebær er naturlige, og de indeholder derfor hverken enzymer eller kemikalier. Derfor kan bærrene have svært ved at fjerne svære pletter som eksempelvis rødvin, bær, ketchup ol. Disse pletter skal blot behandles inden de vaskes i vaskemaskinen med sæbebær. Du kan enten bruge almindelig neutral opvaskemiddel, som du gnider på pletten, eller vores 100% naturlige pletfjerner.

Sæbebær indeholder ikke blegemidler eller optisk hvidt, som lysner og bleger hvidt og lyst tøj. Derfor kan du opleve, at de hvide tøj med tiden bliver grålidt. Vi anbefaler derfor, at du bruger 2 spiseskefulde soda krystaller og tilføjer bakken til vaskemiddel når du bruger sæbebær til hvidt tøj.

SÅDAN BRUGER DU SÆBEBÆR

Sæbebær er ganske simple at bruge. Til hver pakke medfølger et par bomuldsposer, som sæbebærrene skal i. Når du har fyldt posen med det ønskede antal sæbebær, skal bomuldsposen blot i vaskemaskinen sammen med det beskidte vasketøj. Voulá! Vaskemaskinen og sæbebærrene klare resten! Søger du en mere specifik forklaring? Så kommer vores anbefalinger her:


at du bruger 4 bær til en lille vask med let snavset tøj, at du bruger 5-6 bær til en almindelig svanset vask, at du bruger 6-8 bær til en meget snavset tøjvask

at du bruger sæbebær til vask ved 30-60 grader, men ved korte vaske på 30 grader anbefaler vi, at du først ligger bærene i blød først

at du kun genbruger sæbebærrene op til fire gange ved vask under 60 grader og en-to gange ved 60 grader

at du er opmærksom på at vores sæbebær er 100% naturlige og derfor ikke indeholder blegemiddel. Derfor vil dit hvide tøj ikke kunne holde den samme kridhvide farve, som hvis du bruger et kemikaliebaseret vaskemiddel. Vores trick er at anvende soda krystaller sammen med bærrene til sit hvide vasketøj, for at opnå et mere hvidt resultat

at du bruger essentielle olier, hvis du ønsker, at give dit vasketøj en dejlig naturlig duft

at du bruger vores pletfjernerblok til at fjerne svære pletter inden du vasker vasketøjet i vaskemaskinen