Fragt fra 29 kr. Se alle priser
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 249 kr.

Ammeindlæg hvid 3 par - Flere Størrelser

149,00 DKK

Ultra bløde, 100 % åndbare og genanvendelige ammeindlæg.


Pakke med 3 par.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

WeeCare ammeindlæg består af to lag velabsorberende stof af hamp og økologisk bomuld og ét lag ultra blødt bambusvelour på toppen. Du kan selv vælge, hvilken side du vil have mod huden, men særligt den bløde bambusside er virkelig behagelig!


Hvis du har sensitive brystvorter eller tendens til sår og revner forårsaget af amning, så er de her ammeindlæg helt perfekte til dig!


Vær opmærksom på, at disse ammeindlæg ikke har nogen vandtæt bagside. Det betyder for det første, at de har ingen plastik, og for det andet, at din hud kan ånde! Hvis du kun lækker en lille smule, kan det være fint at bruge ammeindlæggene, som de er. Hvis du lækker lidt mere, kan du fx vælge at bruge ammeindlæg af uld, og hvis du lækker rigtig meget (det gør mange i starten), så kan du bruge de her ammeindlæg med et par ammeindlæg af uld udenpå — så har du en virkelig bullet-proof løsning. Vores ammeindlæg suger rigtig meget, og ulden sørger for, at dit tøj ikke bliver vådt.


Virkelig gode ammeindlæg at have ved hånden i begyndelsen med en nyfødt, eftersom det ofte er dér, man får revner og sår på brystvorterne.


Tip: Hvis du får revner/sår på brystvorterne, så er WeeCare Lanolinsalve VIRKELIG god til at hjælpe huden med at hele, og samtidig holder den såret fugtigt, så der ikke dannes sårskorpe. Det gør nemlig rigtig ondt, når din baby “suger” en sårskorpe af brystvorten, når man skal amme!

Vi kan også anbefale en wetbag til opbevaring af brugte indlæg.

Komposition

Hampstof (2 lag): 55 % hamp 45 % økologisk bomuld

Bambusvelour (1 lag): 55 % bambusviskose, 25 % økologisk bomuld, 20 % polyester


Vaskeanvisning

Vaskes ved 60° og kan tørretumbles. Kryber op til 15 % efter vask.